23/6/19

Χαμόγελο του παιδιού..... Χαμόγελο ζωής ! ! !





Την χαρά και την τιμή έχουμε τις τελευταίες ημέρες να ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο οι παραλίες της περιοχής μας, με την παρουσία μιας ομάδας παίδων που μας επισκέφθηκε από το σπίτι της Κυλλήνης.
Μετά από πρωτοβουλία της καινούργιας διεύθυνσης του Alati Guesthouses/Bar Restaurant κυρίας Βιβης Ανδρίτσου και την εξ ολοκλήρου φιλοξενία στην παραλία Σεργούλας, το χαμόγελο ήρθε και κατάφερε να φωτίσει όχι μόνο τις παραλίες και τα καταστήματα της περιοχής που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από τις συνεχείς καιρικές μεταπτώσεις.. Κατάφερε το χαμόγελο αυτών των παιδιών να φωτίσει και τις καρδιές μας, από τις μεταπτώσεις τής σκληρής καθημερινότητας μας.. Ακόμη και με τίς γυρισμένες πλάτες τους, αφού η τακτική τού οργανισμού για ευνόητους λόγους είναι μην φωτογραφίζονται τα πρόσωπα των παιδιών. Ακόμη και έτσι η αύρα που χαρίζουν αυτά τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί - λειτουργοί στον χώρο είναι μοναδική. Πέρα όμως, απο την ανάγκη μιας αγκαλιάς σε αυτά τα παιδιά και μιας κίνησης ανθρωπιάς σε όλη αυτήν την προσπάθεια καί το έργο που επιτελείται απο όσους απαρτίζουν αυτόν τον οργανισμό, οι ανάγκες όπως καταλαβαίνετε δεν σταματούν εδώ. Η ανταπόκριση της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας, σε ακόμη ένα κάλεσμα ανθρωπιάς, στάθηκε για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα ενθαρρυντική, έως συγκινητική θα έλεγα. Επαγγελματίες πρόσφεραν από την καρδιά τούς, αυτό το ελάχιστο που ήταν αρκετό για λίγες στιγμές πραγματικής διασκέδασης για τα παιδιά και τις συνοδούς. Η προσφορά των απλών πολιτών είναι αυτή που πάντα συγκινεί περισσότερο. Μέσα σε μια μέρα μαζεύτηκαν αρκετά ρούχα, που σίγουρα ξεμπλοκαραν και παραπάνω χώρους στα ντουλάπια μας. Είναι σαφώς αποδεδειγμένο πως η προσφορά πάντα οφελει ταυτόχρονα και αυτόν που προσφέρει.


Εμείς πάντως έχουμε μόνο κέρδος από αυτή την μικρή μας συναναστροφή με αυτούς τους μικρούς αγγέλους και σίγουρα μας δίδαξαν πολλά.. Γι αυτό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ανάγκες του οργανισμού και του σπιτιού της Κυλλήνης. Οι ανάγκες του σπιτιού είναι καταγεγραμμένες. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.. Παρακάτω αναφέρονται οι τοπικές επιχειρήσεις που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά έστω γι' αυτές τις λίγες στιγμές.. Κωνσταντίνος Βελιγκος intalio Παραλία Σεργούλας Ντάριο Καζάκος Φαρμακείο Γλυφάδας Αγγελική Παπαγεωργίου ταβέρνα του Θωμά Παραλία Σεργούλας Νικολέτα Παπαγεωργίου Γλυκοπωλειο Γλυφάδα Ευθύμιος Σκρεκας island beach Bar Τριζόνια Δημήτρης Σχίζας κρεατοταβερνα του Μητσαρα Οι συνοδοί των παιδιών Αντριάνα και Κατερίνα..

1 σχόλιο:

  1. Πολλά μπράβο σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που βοήθησαν σε όλο αυτό το εγχείρημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή