6/9/16

Ούτε επιμελητήριο, ούτε υποθηκοφυλακείο...κόμβος γίναμε!

Σοβαρές προσπάθειες...αναβάθμισης του κράτους παρατηρούνται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα... Στο πλαίσιο αυτό και με βάση το νέο Καλλικρατικό καθεστώς που θα έδινε -λέμε τώρα- μεγαλύτερη ευελιξία στην τοπική αυτοδιοίκηση... καταργείται το Επιμελητήριο Φωκίδας.

Πλέον όποιος έχει το... βίτσιο (γιατί περί αυτού πρόκειται με το φορολογικό καθεστώς της νεας-αποικιακής Ελλάδας) να έχει μικρο-επιχείρηση στο όνομά του, θα πηγαίνει μια βολτίτσα στη Λαμία, καθώς τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, ενοποιούνται σε Επιμελητήριο Στερεάς Ελλάδας.


Και μιας και μιλάμε για ενοποίηση υπηρεσιών, έρχεται η κυβέρνηση να κόψει ακόμη και τις... άμισθες θέσεις των υποθηκοφυλακείων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά εδώ ).

Αν  η απόφαση αυτή δεν ανατραπεί  με τις δικές μας αντιδράσεις, πολύ πρακτικά θα σημαίνει ότι σε λίγο διάστημα θα καταργηθούν τα υποθηκοφυλακεία της Δωρίδας, σε Λιδωρίκι, Ευπάλιο και Ερατεινή...και θα παίρνουμε τον αέρα μας με ταξιδάκια στην Άμφισσα για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων εγγράφων.

Εκπληκτική πάντως η αναβάθμιση της ελληνικής περιφέρειας... Κόμβος γίναμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου