21/6/17

Συνεντεύξεις Radically_ Κ. Πελετίδης: Καλώ τον Δωρικό λαό στις 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ριου-Αντιρρίου

Ανοιχτό κάλεσμα προς το λαό της Δωρίδας προκειμένου να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίηση κατά της Ανεργίας που διοργανώνει -για δεύτερη χρονιά- ο δήμος Πάτρας, την Κυριακή 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, απευθύνει ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΔΩΡΙΣ Radical, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ 

Ο Κ. Πελετίδης, μας μίλησε ενόψει της κινητοποίησης της Κυριακής, αναφερόμενος στην ανάγκη διεκδίκησης από τον ίδιο τον λαό, σε περιοχές μάλιστα όπως οι δικές μας στην φτωχή Δυτική Ελλάδα, του δικαιώματος στην Εργασία, του κοινού δημόσιου χώρου, όπου αυτός καταπατείται, ενώ μας κάλεσε ανοιχτά να είμαστε ενεργοί και να συμμετέχουμε σε κινηματικές - διεκδικητικές κινήσεις "Να μην επαναπαυόμαστε -μας είπε- σε αυτά που μας ετοιμάζουν".

Σημειωτέον, χθες Τρίτη, αντιπροσωπεία του δήμου Πατρέων αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν στο Ευπάλιο, με τον δήμαρχο Δωρίδας Γιώργο Καπεντζώνη και τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Ευσταθίου, όπου και συζητήθηκε η συμμετοχή της Δωρίδας στην κινητοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος εξέφρασε την συμπαράστασή του στην κινητοποίηση, δηλώνοντας ότι η Δωρίδα θα είναι παρούσα! Παράλληλα, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα των διοδίων στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και την πιθανότητα κοινής παρέμβασης για το θέμα, ενώ τέθηκε και το ζήτημα των συμβασιούχων.

Δείτε & ακούστε την συνέντευξη του ΔΩΡΙΣ Radical με τον Κ. Πελετίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου