30/6/17

Ρεπορτάζ Radically_ Συνεδριάζει (επιτέλους) στις 3 Ιουλίου το Λιμενικό Ταμείο Δωρίδας

Παίρνει μπρος, όπως φαίνεται, εν μέσω θέρους και σχεδόν ένα χρόνο μετά την σύστασή του, το Λιμενικό Ταμείο Δωρίδας, που αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου, με αρκετά διαδικαστικού κυρίως τύπου θέματα στην ατζέντα του.

Μετά την προ μηνών απόφαση για αντικατάσταση του προέδρου του, στο Δ.Σ. θα τεθεί και τυπικά η αντικατάσταση 3 -και όχι ενός- μελών του Δ.Σ., ενώ στη δεύτερη -ουσιαστικά- συνεδρίασή του εν ολομελεία από τη σύστασή του και μετά, θα συζητηθούν θέματα όπως ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, διοίκησης και διαχείρισης του Λ.Τ., η εξουσιοδότηση μελών του για λήψη κωδικών έναρξης από την ΔΟΥ Άμφισσας, το πληρεξούσιο σε μέλη του για τραπεζικές συναλλαγές, υπογραφές επιταγών & χρηματικών ενταλμάτων, η δημιουργία λογαριασμού του Λ.Τ. στην Εθνική Τράπεζα, αλλά και η αναγκαιότητα εγκατάστασης προγράμματος εφαρμοσμένης μηχανογραφικής λογιστικής.

Ευχή μας, μετά τα πρώτα διαδικαστικά, να συνεδριάζει συχνότερα και για τα πιο ουσιαστικά θέματα του πεδίου που έχει να καλύψει, το Λιμενικό Ταμείο Δωρίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου