3/7/17

Ενημέρωση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δωρίδας στον Γ.Γ. Αθλητισμού με επίσκεψη στο Λιδωρίκι

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιτέα, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα σχετικά με τον αθλητισμό, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ι. Συνοδινός, επισκέφθηκε και τη Δωρίδα, συζητώντας από το Λιδωρίκι, με αντιπροσωπεία του δήμου, τα θέματα των αθλητικών υποδομών στη Δωρίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εξέφρασε ενδιαφέρον και πρόθεση για βελτίωση των υποδομών, ενώ ο Δήμος του παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα με τις προτάσεις και τις αθλητικές ανάγκες της Δωρίδας.




Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο ειδικός συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αναστάσιος Μπουντίνος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φλέγγας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Υφαντής, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Μιλτιάδης Ασημακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λιδωρικίου, Κωνσταντίνος Κουτσούμπας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συνδέσμου ΑΕΤΟΣ Λιδωρικίου. 

Ο Δήμαρχος στην παρουσίασή του εξέθεσε την υφιστάμενη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται από όλους για τη συντήρηση και τη λειτουργία τους και παρέδωσε στο Γενικό Γραμματέα ενημερωτικό υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι προτάσεις και οι ανάγκες του Δήμου. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δήμου για τον σχεδιασμό του Υπουργείου, εξέφρασε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της περιοχής, άλλωστε αυτό συμβολίζει και η επίσκεψή του, αντιμετώπισε θετικά τις προτάσεις του Δήμου και ανέλαβε τη δέσμευση για την προώθηση των προτάσεων του. 

Στη συνάντηση συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες των διαδικασιών για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των προβλημάτων, αλλά και η κατάρτιση σχεδίου δράσης για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δωρίδας και η σταδιακή υλοποίησή του. 

Μετά τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λιδωρικίου, αλλά και στο σχολικό συγκρότημα, όπου ο γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει τις ελλείψεις και τις δυνατότητες βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου