18/9/17

Ρεπορτάζ Radically_ Ο βιολογικός καθαρισμός στα Τριζόνια εντάσσεται στα επιδοτούμενα έργα της Περιφέρειας

Ο βιολογικός καθαρισμός στα Τριζόνια, θα είναι τελικά το έργο που θα προωθηθεί προς ένταξη στα Επιδοτούμενα Έργα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την περίοδο 2017-2020. Την προτεινόμενη τοποθεσία του έργου, όπως και τις ιδιαιτερότητές του, εξήγησε κλιμάκιο του δήμου Δωρίδας, υπό το τον δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη και τον Π. Ζέτο, στο αντίστοιχο κλιμάκιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Ευ. Κατσαγούνο, που επισκέφθηκαν την Παρασκευή 15/9 το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΔΩΡΙΣ Radical, από τις ώριμες επεξεργασμένες μελέτες των 10 περίπου περιβαλλοντικών έργων που κατέθεσε ο Δήμος Δωρίδας, λόγω της περιορισμένη χρηματοδότησης της εν λόγω περιόδου από την Ε.Ε. προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έπρεπε να επιλεγεί ένα μόνον έργο. Επελέγη έτσι, ο βιολογικός στα Τριζόνια, ένα έργο που λύμναζε εδώ και χρόνια, άκρως απαραίτητο για τους κατοίκους του νησιού.

Παράλληλα και επί τη ευκαιρία της επίσκεψης των αυτοδιοκητικών κλιμακίων στο νησί, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Τα Τριζονήσια, ενημέρωσαν για τα προβλήματα των κατοίκων (βλ. φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου