27/3/17

Let's do it Greece_ Η Τοπική Κοινότητα Ευπαλίου αλλάζει την πόλη στις 2 Απριλίου

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», μαθητές, καθηγητές και γονείς σε ολόκληρη την Ελλάδα, σηκώνουν μανίκια και προετοιμάζονται για την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία Lets do it Greece 2017, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Φέτος, για μία ακόμα χρονιά, τα σχολεία της χώρας ετοιμάζονται να δώσουν τον παλμό, αποδεικνύοντας ότι η αλλαγή ξεκινάει από εμάς και τα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, σύσσωμη η Τοπική Κοινότητα Ευπαλίου, ομορφαίνει το Ευπάλιο και συναντιέται την επόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου στις 10.00 πμ στην Πλατεία Καρυάς. Μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, της Ένωσης Ευπαλιωτών, του Απόλλωνος Ευπαλίου, της ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε, του Λαογραφικού Μουσείου, αλλά και παιδιά από το Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης θα πάρουν σκούπες και βούρτσες, θα καθαρίσουν και θα βάψουν διάφορα σημεία της πόλης, ομορφαίνοντας το Ευπάλιο!
Περισσότερα από 1000 σχολεία από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην εθελοντική πρωτοβουλία που ξεκινά σήμερα 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου. Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.  Οι δράσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 2 Απριλίου, οπότε μαθητές και εθελοντές όλων των ηλικιών θα συντονιστούν σε μια προσπάθεια καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μόνο μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου