14/3/17

Σχόλιο Radically_ ΕΦΚΑ Ναυπακτίας-Δωρίδας... Όταν η πολιτεία χάνει την αίσθηση της "τσίπας"

Αποφεύγαμε εδώ και περίπου 3 εβδομάδες που έχει ανακινηθεί το θέμα να γράψουμε στο ΔΩΡΙΣ Radical για την επαπειλούμενη κατάργηση των δομών του νέου ταμείου ΕΦΚΑ στη Ναύπακτο (που εξυπηρετούν και τη Δωρίδα) και τη μεταφορά τους στο... Μεσολόγγι, αναμένοντας την απάντηση του υπ. Εργασίας. Και ήρθε χθες, ο κ. Πετρόπουλος να επιβεβαιώσει -για ακόμη μια φορά- ότι η κεντρική πολιτεία δεν έχει χάσει μόνο την αίσθηση του χιούμορ, αλλά κυρίως δεν έχει τσίπα...

Όποιος αντέξει μπορεί να παρακολουθήσει απευθείας την απάντηση του υπουργού, σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας (τώρα ας μην σχολιάσουμε ότι το ερώτημα δεν τέθηκε καν από τον δικό μας τοπικό Άρχοντα) εδώ (https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ad60ZuRzOeM).

Δεν φτάνει που διαλύθηκε το δημόσιο σύστημα ασφάλισης ΚΑΙ με τη δική σας σφραγίδα κ. Πετρόπουλε (το επισημαίνουμε αυτό, γιατί αρέσκεστε εσείς της κυβέρνησης να κατηγορείτε κατά συρροήν το προηγούμενο κράτος του Πασόκ και της Δεξιάς), δεν φτάνει που ΚΑΙ εσείς δημιουργήσατε αυτό το εκτρωματικό φαινόμενο του ΕΦΚΑ που υφαρπάζει δύο και τρεις φορές πληρωμένες εισφορές, δεν φτάνει που ΚΑΙ με τη δική σας συνδρομή και υπογραφή διαλύεται το δημόσιο και καταργούνται σοβαρές υπηρεσίες του κράτους, αφήνοντας απογυμνωμένους ολόκληρους νομούς της χώρας (σε κατάσταση χειρότερη από τα μετεμφυλιακά χρόνια), μας κάνετε και... χιούμορ!!!!

Τι μας είπε λοιπόν ο "πολύς" κ. υπουργός επειδή απογυμνώνεται εντελώς η Δωρίδα από την δομή του...φορέα στον οποίο υπάγονται ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες & επιστήμονες; Εντάξει μακριά είναι το Μεσολόγγι δεν λέω... να μπαίνετε στο ίντερνετ να εξυπηρετείστε! Κάντε μια βόλτα κάτα 'δω κ. Πετρόπουλε να σας εξηγήσουμε οι Δωριείς πόσο κοντά ή μακριά είναι το Μεσολόγγι... τρέχοντας! Γιατί αν δεν είναι χιούμορ το να ζητάς από τον συνταξιούχο αγρότη να μπει στο ίντερνετ για να εξυπηρετηθεί για την σύνταξη που του έχετε περικόψει κατά 48%, τότε είναι απόλυτη έλλειψη πολιτικής τσίπας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου