31/3/17

Νέα Radical_ Μας φέρνει τουριστική αστυνομία ο βουλευτής. Τουρισμό θα έχομεν;

Ετοιμαστείτε γειτόνοι!!! Εσείς εκεί στους Δελφούς λέω... Θα έχετε και τουριστική αστυνομία! Εμ βέβαια! και γέφυρα θα σας κάνουν, και λιμάνια θα σας φτιάξουν -άσχετα αν τα μοσχοχαρίζουν και αυτά σε συμφέροντα ιδιωτών παραβλέποντας ακόμη και την UNESCO / ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε!... τώρα αν θα υπάρχει τουρισμός, με τους δρόμους καρμανιόλα, με το 49% των πολιτών (σύμφωνα με τα στοιχεία Φεβρουαρίου του ΣΕΒ) να δηλώνουν "πλήρη αδυναμία εσωτερικού τουρισμού" εφέτος, είναι άλλο ζήτημα.

Ο βουλευτής μας πάντως, -α! όλα και όλα- τις επαφές του τις έκανε. Και τον προβληματισμό του εξέφρασε σχετικά την επαρκή κάλυψη της πόλης των Δελφών από τη σύσταση Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας που προβλέπεται στο πρόσφατο Π.Δ. για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, και αιτήθηκε να εξεταστεί από το υπουργείο η δυνατότητα σύστασης νέας δομής αστυνομικής υπηρεσίας στη δημοτική ενότητα Δελφών, πέραν της Τουριστικής Αστυνομίας, με την οποία θα διασφαλίζεται η εκπλήρωση όλων των αναγκών στα πλαίσια των αστυνομικών αρμοδιοτήτων....

Ε! και σε δουλειά να βρισκόμαστε, ο αρμόδιος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, δεσμεύτηκε να εξετάσει την πρόταση του βουλευτή για τη νέα δομή, και γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί άμεσα προς ενισχυτικές παρεμβάσεις έως ότου οριστικοποιηθούν οι βέλτιστες διορθωτικές ενέργειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου