12/10/17

Σύσσωμος ο Εργατικός κόσμος στη Φωκίδα αποχαιρετά τον Θ. Αγγελέτο

Σήμερα Πέμπτη στις 11.00 πμ ο εργατικός κόσμος της Φωκίδας αποχαιρετά τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, Θανάση Αγγελέτο, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή. Σύσσωμοι οι εργατικοί φορείς και τα εργατικά σωματεία, απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις μιλώντας για έναν αγνό άνθρωπο και αγωνιστή.

Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας αναφέρεται "Ο συνάδελφος Θανάσης για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στους οικοδόμους και για πέντε χρόνια πρόεδρος στο Ε.Κ.Φ. πάλεψε μέχρι το τέλος του για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Ήταν παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες από όποιο μετερίζι και εάν τον έστελναν οι συνάδελφοί του. 
 Τον γνωρίσαμε για τη συνέπειά του, το ήθος του και την αφοσίωση του στα ιδανικά του με την μοναδική ταξική προσέγγιση που έβλεπε τα γεγονότα. Η παρουσία του στους αγώνες είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, παράδειγμα για μας και τις μελλοντικές γενιές. Ο χαμός του είναι μια μεγάλη απώλεια για το εργατικό λαϊκό κίνημα στους δύσκολους  σημερινούς καιρούς."

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ που αναφέρει χαρακτηριστικά "το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το σ. Θανάση Αγγελέτο. Στη συντρόφισσά του, Αφροδίτη Ανδρίτσου και στα παιδιά του, Μπάμπη και Αντώνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια".

Συναισθηματικά φορτισμένη και η επιστολή του Σωματείου Οικοδόμων, στο οποίο άνηκε ο εκλιπών πρόεδρος. Ο εργατικός κόσμος του νομού στο σύνολό του, τιμά και αποχαιρετά έναν αγωνιστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου