17/1/18

Ρεπορτάζ Radically_ "Βαραίνουν" τα τοπικά έργα στη Δωρίδα - Συζητήθηκαν όλα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μια σειρά ζητημάτων της καθημερινότητας, τα οποία δεν έχουν τελεσφορήσει ακόμη, συζητήθηκαν την Δευτέρα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς για το δήμο Δωρίδας, που μεταξύ άλλων έθεσε και τις βάσεις για την τουριστική προβολή του δήμου εντός του 2018 -με αρκετές ιδέες και δράσεις που ευελπιστούμε όλοι να έχουν αποτέλεσμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παράλληλα, τέθηκαν αρκετά ζητήματα, με την εσωτερική λειτουργία του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου να είναι ένα από αυτά, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της συζήτησης παρουσίασαν τα θέματα καθημερινότητας και υποδομών. Η ανακατασκευή του κρηπιδώματος στην παραλία Τολοφώνα ήταν ένα από αυτά, με επιστολή μάλιστα που έστειλε ο εντεταλμένος από το Δήμο για το έργο Ι. Μάμαλης, προς την Περιφέρεια και προσωπικά προς τον Κ. Μπακογιάννη. Η επίσημη ενημέρωση που υπήρξε από το δήμο ήταν ότι το έργο είναι έτοιμο προς δημοπράτηση για να ολοκληρωθεί.

Συγκροτήθηκαν παράλληλα, μια σειρά εσωτερικές επιτροπές για ζητήματα που αφορούν σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και της λειτουργίας του δήμου, ενώ έγινε ενημέρωση και για έργα τα οποία πρέπει να επικαιροποιηθούν σε επίπεδο μελετών. Στο πρώτο δ.σ. της χρονιάς φαίνεται να υπήρξε μια συνολική διάθεση να τεθούν επί τάπητος όλα τα έργα καθημερινότητας που εκκρεμούν. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου