2/2/17

Ετοιμαστείτε για... παντιέρες ή φάσκελα!_ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Αυτό είναι αγαπητοί συν-αναγνώστες! Να θες ν 'αγιάσεις και να το παίξεις για λίγο "καλό παιδί" και να μην σε αφήνει η επικαιρότητα βρε αδερφέ...Νέο Δ.Τ. από το γραφείο του βουλευτή μας. Συναντήθηκε λέει, με τον υπουργό Εσωτερικών, τον μέγα "αγωνιστή" Π. Σκουρλέτη και συζήτησαν εφ' όλης της ύλης. Με διαφορά... ώρας έρχεται και η ενημέρωση ότι αύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ ο Π. Σκουρλέτης μας καλεί στο Ξενία Ναυπάκτου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ!

Ε! τώρα είμαστε εμείς οι περίεργοι που θα γράψουμε για 4ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο σήριαλ της εκλογολογίας; Όχι δηλαδή να μας πείτε....Και προς θεού! μη μας κατηγορήσετε ότι ειρωνευόμαστε την συνάντηση... Προφανώς και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά θέματα και της Δωρίδας και των Δελφών. Προφανώς και "αναζητήθηκαν λύσεις στο θέμα των αντισταθμιστικών του Μόρνου". Προφανώς και συζητήθηκαν τα θέματα των Λιμενικών Ταμείων. Προφανέστατα και τέθηκαν και τα ζητήματα του Καλλικράτη. Μεταξύ "συντρόφων" άλλωστε τίθενται καθαρά τα θέματα.... Πώς αλλιώς θα ενημερωνόταν για τα ανοιχτά θέματα ο υπουργός, ώστε να κοπιάσει εδώ παραδίπλα να... γιορτάσουμε μαζί τα δύο χρόνια της "επιτυχημένης" διακυβέρνησής του; 

Το σύνθημα της... γιορτής, θα είναι -όπως μας πληροφορεί και η σχετική αφίσα- "Μαχόμαστε - Επιμένουμε - Μπορούμε".... Τώρα εσείς ετοιμαστείτε, είτε για παντιέρες είτε για φάσκελα. Ό,τι του βρίσκεται του καθενός... Προσέξτε μόνο "σύντροφοι" γιατί στο πλαίσιο της ίδιας "καμπάνιας για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ", προχθές στην Πρέβεζα δεν έπεφτε καρφίτσα (http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/01/20.html).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου