28/2/17

Ρεπορτάζ Radically_ Εν αναμονή νέων προσώπων στα Όργανα οι δημότες Δωρίδας

Και μετά τα... καρναβάλια, τα γλέντια, τα ξεφαντώματα και τις παραδοσιακές γιορτές που στήθηκαν στα  χωριά μας για τα Κούλουμα, καιρός να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα... εκεί όπου ελπίζουμε να μην στήνονται... μάσκαρες και μασκαράτες...


Σήμερα - αύριο θα γνωρίζουμε οι δημότες Δωρίδας τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν τα δημοτικά μας πράγματα, καθώς θα ανακοινωθούν από τον δήμαρχο κ. Γ. Καπεντζώνη, τα νέα ονόματα των αντιδημάρχων για το υπόλοιπο της αυτοδιοικητικής θητείας, με τις φήμες να έρχονται και να παρέρχονται για τις τοποθετήσεις και τις αναλήψεις. Αρκετά ακούστηκαν και το τριήμερο, ενώ οι 'καλές' ή 'κακές' γλώσσες έσπευσαν να σχολιάσουν κάθε χειραψία, κάθε συνομιλία ή νύξη κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων...

Υπομονή να συστήσουμε και πολύ δουλειά σε όσους αναλάβουν θώκους... Πάντως, σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι θα συσταθούν επιτροπές για την αντιμετώπιση τρεχόντων και ζώντων προβλημάτων του Δήμου, ενώ μέσα στο Μάρτη θα οριστούν και θα ξεκινήσουν να "τρέχουν" με γοργότερο ρυθμό και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, με πρώτο το νεοσύστατο Λιμενικό Ταμείο, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (αρμόδια για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι") και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν, θα είναι "γεμάτο" με αυτοδιοικητικές διαδικασίες και συνεδριάσεις των Οργάνων, όπως αυτά θα προκύψουν, ενώ υπενθυμίζεται η ανοιχτή -και στους δημότες- συνεδρίαση την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Λιδωρίκι, στις 18.00 μμ με πλήρη απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Το ΔΩΡΙΣ Radical μίλησε με την δημοτική Αρχή, με τον Γιώργο Καπεντζώνη, ο οποίος μας δήλωσε "Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο. Θα αλλάξουν σχεδόν τα πάντα σε επίπεδο Επιτροπών, Εντεταλμένων Συμβούλων, αλλά και στα Νομικά Πρόσωπα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου