29/3/17

Σχόλιο ΔΩΡΙΣ: Μεταξύ μας να βρισκόμαστε και καλά να τα περνάμε!!!


Λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα ανακοίνωσε –λέει το επίσημο δελτίο τύπου που για ακόμη μια φορά εστάλη από την εξίσου επίσημη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ (!)- ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου σε σύντομη συνάντηση που είχε με το Βουλευτή, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπους συλλογικοτήτων, όταν συναντήθηκε μαζί τους μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Άμφισσα… Πώς έλεγε και η ελληνική ταινία: «Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»!

Βιαστήκαμε καθώς φαίνεται από τις Radical Διαδρομές να πούμε ότι ήρθε, είδε και απήλθε ο παλιός μας γνώριμος, υπουργός πλέον Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, περνώντας από το νομό μας… Όχι! Έκατσε, και είδε και συζήτησε… με τους δικούς του… Μαζεύτηκαν λοιπόν οι «σύντροφοι»: υπουργός, βουλευτής, τοπικά στελέχη, κάλεσαν και εκπροσώπους -λέει- των συλλόγων ελαιοκαλλιεργητών, του ΤΟΕΒ πεδιάδας Μόρνου και αγροκτηνοτρόφων και τα είπαν μια χαρά…

Επανεπιβεβαίωσαν για χιλιοστή φορά το δίκαιο των αιτημάτων, ξαναζέσταναν ήδη γνωστά αιτήματα, και κατέληξαν ότι επειδή πρέπει να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο του νομού (!!! Δεν ξέρουμε πόσα θαυμαστικά να βάλουμε πραγματικά) σε συνεννόηση πάντα με τους «συντρόφους» της Ν.Ε. Σύριζα Φωκίδας θα επισκεφτεί ξανά την περιοχή, ώστε να περιοδεύσει, να συζητήσει και να δοθούν υπεύθυνα απαντήσεις και λύσεις στο μέτρο του δυνατού στα συσσωρευμένα προβλήματα τόσων χρόνων κακοδιαχείρισης.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν δημοσιευεται το δελτιο τυπου; τα εργα θα προχωρήσουν, θα σας μείνει η κακία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή