12/11/16

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ Μεγάλη αναταραχή..αλλά όχι ακριβώς "θαυμάσια κατάσταση"

Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε την διεθνή κατάσταση, αναδημοσιεύουμε παρακάτω αποσπάσματα από δύο διαφορετικές αναλύσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας ΔΡΟΜΟΣ της Αριστεράς, στο προηγούμενο και στο τρέχον φύλλο (που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 12/11).

Τι συμβαίνει στον κόσμο; Γιατί η "λαϊκή ψήφος" απομακρύνεται από τις συστημικές δυνάμεις;
Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στον σημερινό ΔΡΟΜΟ (ολόκληρο το κείμενο εδώ http://www.e-dromos.gr/editorial-333/), "Στη χώρα μας, η «αποπαθητικοποίηση» έχει ήδη τη μικρή της ιστορία. Ας θυμηθούμε την έκρηξη στο δημοψήφισμα, αλλά και την ανατίναξη του πολιτικού σκηνικού τα προηγούμενα χρόνια. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι εδώ συνδέθηκε με την Αριστερά, η οποία όμως έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να ακυρώσει αυτή τη σύνδεση, μπαίνοντας πλέον και η ίδια στο στόχαστρο."

Και επειδή τίποτα δεν είναι ασύνδετο μεταξύ του στη διεθνή σκακιέρα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα το βαθύτερο νόημα των πολεμικών ιαχών του "νεοσουλτάνου" Ερντογάν, που μας αρέσει, δεν μας αρέσει εκπορεύεται από τα συμφέροντα που ο ίδιος θέλει να αποκομίσει από τις ΗΠΑ.... Δείτε εδώ γιατί "Όλα αυτά μαρτυρούν ότι μπαίνουμε σε ένα θερμό δίμηνο στο Αιγαίο χωρίς να μπορεί να αποκλεισθεί ακόμα και ένα θερμό επεισόδιο"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου