28/12/16

6 μήνες Ειδήσεις με Radical ύφος και… κάτι παραπάνω

Σε ακριβώς 6 ημέρες, ο ιστότοπος ΔΩΡΙΣ Radical, κλείνει 6 μήνες λειτουργίας… Μικρό διάστημα για απολογισμούς θα έλεγε κάποιος, αρκετά μεγάλο όμως για το ‘αποτύπωμα’ που αφήνει στην τοπική μας κοινωνία…

Έξι μήνες λειτουργίας, με 25.000 μοναδικά χτυπήματα στο blog μας, με διπλάσιες σχεδόν προσελκύσεις στις αναρτημένες ειδήσεις στη σελίδα μας στο Facebook, με 2.900 Likes σε αυτές, με κατά μέσο όρο 800 αλληλεπιδράσεις το μήνα, με σχόλια, με αντεγκλήσεις ίσως μερικές φορές, αλλά κυρίως με προσωπικότητα, με άποψη, και με πολύ και ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας.

Σε 6 μήνες μας μάθατε, μας εμπιστευθήκατε, σπάσατε παραδόσεις χρόνων με το να διαβάζετε και να περιμένετε την ανατρεπτική –πολλές φορές- άποψή μας και πλέον μας αναζητάτε, μας τροφοδοτείτε με πληροφορίες που μετατρέπονται σε ειδήσεις, μας σχολιάζετε, μας διορθώνετε, μας εμπιστεύεστε. Καλύτερο παράδειγμα, οι ΓΝΩΜΕΣ μας, που συνολικά έχουν προσελκύσει πάνω από 7.000 αναγνώσεις.

Στην σύντομη αυτή παρουσία μας, μέσα από 10 μοναδικές συνεντεύξεις, 1 πετυχημένη εκδήλωση, τουλάχιστον 20 αποκλειστικά θέματα και συνολικά 145 αναρτήσεις, επιχειρούμε αυτό που σας υποσχεθήκαμε… Θέτουμε εμείς την ατζέντα των θεμάτων εκεί που οι άλλοι προσπαθούν να μας την επιβάλλουν, ανοίγουμε θέματα, συζητάμε, προβάλλουμε το διαφορετικό, έχουμε άποψη, μιλάμε, αναδεικνύουμε –και ας μην είμαστε αρεστοί πολλές φορές- αγαπάμε τη Δωρίδα, είμαστε ενεργοί. Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή διάχυση της πληροφορίας, αλλά και η παραγωγή γνώσης – άποψης.  Γιατί ο ενημερωμένος πολίτης, μπορεί να γίνει ο καλύτερα ενεργός πολίτης. Το radicaldoris@gmail.com είναι πάντα ανοιχτό σε κάθε σχόλιό σας…


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του πρώτους αυτούς 6 μήνες λειτουργίας. Από τις αρχές του 2017, το ΔΩΡΙΣ Radical μεταφέρεται και σε Online deck για να μας ακούτε και μέσω του υπολογιστή σας… Μείνετε συντονισμένοι. Έχουμε ακόμη πολλές Radical εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου