9/1/17

Κατά περίπτωση οι αποφάσεις για τα σχολεία αύριο 10/1. Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια

Αργότερα το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Δωρίδας, αύριο Τρίτη 10 Γενάρη. Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη, όπου εξετάζονται οι εισηγήσεις των κατά τόπους Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Διευθύνσεων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του ΔΩΡΙΣ Radical, τα σχολεία θα ανοίξουν συνολικά, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων στα ορεινά του Νομού και εφόσον δεν επιδεινωθούν περαιτέρω οι καιρικές συνθήκες, με βάση το νέο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΜΥ.

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη μας επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον οι μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ανοίξουν όλες, εκτός και εάν το πρωί της Τρίτης παραστούν φαινόμενα παγετού, κάτι που θα κριθεί κατά περίπτωση. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα για τα δημοτικά (Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση), αν και από το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης στην Άμφισσα, μας έδωσαν την πληροφορία, ότι κατά 99% θα είναι ανοικτά όλα τα σχολεία.

Επίσημη ενημέρωση αναμένεται αργότερα εντός της ημέρας τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από τον Δήμο Δωρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου