31/1/17

Εκλογολογία ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2_ «Για μας χτυπιούνται τα παιδιά!!!»

Το διεθνές κλίμα, τα «χαστούκια» του Eurogroup, η πλήρης απαξίωση της ελληνικής «κυβέρνησης» από τους κατά τα άλλα «φίλους» μας θεσμούς, ανάβουν τα αίματα σε εσωτερικό επίπεδο και να σου τα δικά μας παιδιά, που μαζί ψηφίζουν τα νέα μέτρα, που ΔΕΝ έρχονται, να χτυπιούνται σε μια κονταρομαχία για το θεαθήναι… Κατά το «για μένα χτυπιούνται τα παιδιά» της αλησμόνητης Τ. Καρέζη… 


Το ΔΩΡΙΣ Radical στο ρεπορτάζ του, απλώς σταχυολογεί… Την κρίση την αφήνουμε σε εσάς.

  • ·          Η κυβέρνηση (προσοχή τα «χτυπήματα» είναι πολλά και αλλεπάλληλα)_  Αλέξιος ο Μέγας (ο πρωθυπουργός ντε): Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα ούτε ένα ευρώ!. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος_ το δικό μας το παιδί καλέ: «Η πλειοψηφία των εταίρων μας στην Ευρώπη δεν επιθυμεί τεχνητή πόλωση της ελληνικής κρίσης»… όχι καλέ ποιος είπε κάτι τέτοιο; Απευθείας πόλωση επιθυμούν!!! (το σχόλιο δικό μας). Α. Φλαμπουράρης_ κυβερνών (ε! συγγνώμη Επικρατείας): «Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση. Μαζί με τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, το 2018 θα έχουμε βγει από την κρίση». Παρακαλούμε δώστε βάση στο φραπέ…(το σχόλιο επίσης δικό μας: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&catid=9&show=35706)

Βουλευτής Τρικάλων. Χρήστος Σιμορέλης: «Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει καινούρια μέτρα, εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε καινούρια μέτρα και πέρα από κει υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να φτάσουμε στον ελληνικό λαό και να ζητήσουμε την άποψη του, όπως το δημοψήφισμα. Είναι μια από τις λύσεις που συζητάμε». Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!! (και αυτό το σχόλιο δικό μας)



  • ·          Η μείζουσα αντιπολίτευση (περί Κούλη ο λόγος δλδ): Σε κοινή συνέντευξη σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να κλείσει άμεσα την αξιολόγηση, ή να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. «Η κυβέρνηση δεν ξέρει τι της γίνεται. Είναι εγκλωβισμένη. Ο κόσμος ξέρει ότι ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης. Υπάρχουν 3 λέξεις που περιγράφουν την κυβέρνηση: Ψέματα, ανικανότητα και φόροι» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας και πάλι εκλογές. Χαρακτηρίζοντας «παράλυτη» την κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο κ. Τσίπρας δεν είναι σε θέση να οδηγήσει τη χώρα στις αγορές το 2018, επισημαίνοντας πως ήδη στο εξωτερικό έχουν επανέλθει τα σενάρια ενός Grexit. «Όσο πιο γρήγορα έρθει η πολιτική αλλαγή τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να βγει η χώρα από την κρίση» είπε, κλείνοντας μάλιστα και κάθε συζήτηση για συναίνεση σε νέα μέτρα. Αλλά εκεί που μας κέρδισε και τα γέλια έγιναν κλάματα ήταν στο τρίτο σημείο της συνέντευξης: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συναίνεσης. Συναίνεση δεν θα υπάρξει. Αν ο κ. Τσίπρας προχωρήσει σε μέτρα, μόνος του θα πρέπει να τα περάσει. Αν δεν τα καταφέρει, τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για μεγάλους κινδύνους τους οποίους αντιμετωπίζει η χώρα.
  • Η μία κάποια συμπολίτευση - δεκανίκι - "λαγός". Β. Λεβέντης: "Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι εκλογές πλησιάζουν, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος των νέων μέτρων και θα δραπετεύσει πηγαίνοντας τη χώρα στις κάλπες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην προκειμένη περίπτωση επιθυμεί τον σταυρό και όχι τη λίστα", δήλωσε ο πάντα πρόθυμος πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε εκδήλωση του κόμματός του στην Ερέτρια..


Και επειδή το θέατρο του παραλόγου δεν τελειώνει σαφώς εδώ, μείνετε συντονισμένοι για το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3, έτσι για να δούμε πως ένα κόμμα μπορεί να δουλεύει για να στηρίζει μια κυβέρνηση ή τους τοπικούς της άρχοντεςE! Ναι. Περί της Φωκίδας ο λόγος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου