19/1/17

Συμβαίνει Τώρα_ Έτσι αναβαθμίζεται η Υγεία στη Φωκίδα. Εκτός και άλλος γιατρός από το Κ.Υ. Ιτέας

Στην πλήρη απαξίωση φαίνεται να οδηγείται ένας νευραλγικός μέχρι πρότινος υγειονομικός φορέας της περιοχής μας, το Κέντρο Υγείας Ιτέας, αφού όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Άμφισσας και Κέντρων Υγείας, ακόμη ένας παθολόγος ιατρός του εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, αφήνοντας έκθετη την Υγεία στο νομό...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ το πλήρες Δ.Τ.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα συγχαρητήρια που έδιναν στους εαυτούς τους οι φαμφαρόνοι της "Αριστεράς" για την ανάκληση της απόφασης που οι ίδιοι είχαν πάρει σχετικά με την μετακίνηση των αναισθησιολόγων από την Άμφισσα στην Λαμία, καινούρια αστοχία από την διοίκηση του Γ.Ν Άμφισσας, της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ και του βουλευτή Φωκίδας αφού κατάφεραν με τους "επιδέξιους" χειρισμούς τους και παρά τις αντίθετες προσπάθειες των αρμοδίων να παραιτηθεί άλλος ένας ιατρός που υπηρετούσε στο ΚΥ Ιτέας σαν αγροτικός έχοντας όμως την ειδικότητα του παθολόγου.
Ενός παθολόγου ιατρού που ο ίδιος ο βουλευτής είχε διαφημίσει ότι κατόπιν ενεργειών του φέρνει στο νοσοκομείο της Άμφισσας προκειμένου να επαναλειτουργήσει η παθολογική κλινική. Στην αγωνία και στο άγχος να φέρουν όπως, όπως το νοσοκομείο και το κέντρο υγείας στην κατάσταση που το παρέλαβαν (δηλαδή να λειτουργεί η παθολογική κλινική και να εφημερεύει σε 24ωρη βάση το κέντρο υγείας Ιτέας) παραπληροφορούν την κοινωνία και δεν διστάζουν να σπιλώνουν προσπάθειες ανθρώπων που προσπαθούν να μην καταρρεύσει τελείως ότι έχει απομείνει. 
Ο κόσμος της Φωκίδας υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία γιατί διακομίζεται συνεχώς και για τα πιο απλά πράγματα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση επαναλειτουργίας της παθολογικής κλινικής και έχουν ονοματεπώνυμο οι φορείς του νομού μας που επέτρεψαν να υποβαθμιστεί τόσο πολύ το νοσοκομείο μας. Δυστυχώς ο κατήφορος και η απαξιωτική συμπεριφορά των αρμοδίων δεν έχει σταματημό.
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Άμφισσας & Κέντρων Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου