25/1/17

ΓΝΩΜΗ Radically_2 χρόνια «επανάστασης»: Η θλιβερή μετάλλαξη της αλήθειας…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Επέτειος σήμερα....δυο χρόνια «επανάστασης, αριστερής κιόλας»... Γιορτάστε!..... Χειροκροτήστε!.... Δια στόματος του πρωθυπουργού μας, μαθαίνουμε πως: «Ό,τι καταφέραμε είναι άθλος»…

Και συνεχίζει ο Άρχων της μπανανίας -όπως την κατάντησε- ακάθεκτος, για το πως και πόσο τα κατάφερε.... «με όρους που για πρώτη φορά δίνουν ρεαλιστική προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και εξόδου από την κρίση, με λιγότερες δυνατές απώλειες για την κοινωνία».

Γιορτάστε....για την αύξηση των αυτοκτονιών, της ανεργίας, της καταστροφής της δημόσιας υγείας και όλων των κοινωνικών δομών του κράτους, της πείνας και της εξαθλίωσης......Χειροκροτήστε.....για το ξεπούλημα της κρατικής μηχανής, της δημόσιας περιουσίας, της εθνικής κυριαρχίας.....

Και όμως το μεγαλύτερο επίτευγμα της «επετείου» είναι αυτό...Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, μεταλλαγμένο όπως επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ! Είναι εδώ ο Γιωργάκης που ανακάμπτει...είναι η Siemens με νέο απόγονο...είναι όλοι οι «λαγοί» των διαπλεκόμενων -παλιών και νέων- ΜΜΕ και εργολάβων......Και αυτό όντως είναι επίτευγμα....Αυτό όμως που δεν είναι εδώ -για την ακρίβεια απουσιάζει εκκωφαντικά- είναι η ΗΘΙΚΗ! Είναι αυτή η θλιβερή μετάλλαξη της Αλήθειας και το επιβεβαιώνει η φράση του πρωθυπουργού...«Για όλα αυτά είμαστε περήφανοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα».

Συνεχίστε....για όλα αυτά σας «οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ...»


"ΜΗΔΕΝΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΝΕΙΔΙΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟ"_"Κανενός τη συμφορά μη κοροϊδέψεις γιατί η τύχη είναι κοινή και άγνωστο το μέλλον"


Και «χρόνια σας πολλά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου